Promocija prvog spota i singla grupe Nulapark



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mjesto: Jazine, Staro kazalište lutaka

Vrijeme: 10. 6. 2016., petak, 21h

Događaj: promocija prvog spota i singla grupe Nulapark, pjesma Meditiram

 

Promocija prvog spota grupe Nulapark pod nazivom Meditiram održati će se u Starom kazalištu lutaka u petak, 10.6.2016 u 21:00 h. Događaj će otvoriti posebni gosti, duet  Cob & Mob, oformljen isključivo za ovu priliku, nakon čije izvedbe slijedi projekcija spota.

Produkciju spota potpisuju  Marko Kujundžić i Daniel Vučinović. Snimljen je na autentičnim potrošačkim i polupotrošačkim te potrošenim i polupotrošenim lokacijama grada Zadra, a osim potrošača - članova benda Nulapark, u snimanju je sudjelovalo još 30-ak potrošača – statista. Kako sama pjesma Meditiram, tako i video spot  progovara u slavu i čast modernom hiper-potrošačkom društvu kojem je u fokusu „čovjek" odn. trošenje istog.

Nulapark je nastao 2014. godine, a nakon početnih turbulencija u članstvu, stabilizirala se postava: Gumeni, Tamy, Nikola, Marin i Jure. 

Autorska pjesma Meditiram je snimljena i producirana vlastitim angažmanom uz snimateljske usluge studija  D.I.M  i mastering Tomislava Kraljevića.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku