Udar groma i ove godine 1. i 2.7. u Karlovcu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Treće izdanje festivala nastavlja tradiciju ljetnih festivala na kojima nastupaju izvođači nezavisne, suvremene glazbene scene.


Na ovogodišnjem festivalu nastupiti će brojni izvođači a zasigurno najzvučnija imena su kultni pulski grind core prvaci, Bolesno Grinje i posebno iznenađenje, Fakofbolan, također iz Pule.

Fakofbolan osnovani su daleke 1993. godine, a posljednjih dvadeset godina u samom su vrhu domaće pank scene od kad redovito rasprodaju klubove širom Europe. Posebno su impresivni festivalski nastupi na koje privlače šarenu publiku, daleko van kruga najžećih fanova. Na Udaru groma predstaviti će posljednji album ...ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome, te izvesti najveće hitove bogate karijere.

Festival će se i ove godine održati na prostoru Kinološkog športskog kluba Karlovac s kojim organizator, udruga KA-MATRIX, surađuje niz godina na ovoj i drugim manifestacijama.
Kinološki poligon na samom je rubu šireg parkovnog pojasa nedaleko gradske Zvijezde i zbog svog bogatog zelenila daje tijekom cijelog dana ugodan hlad, idealan za smještanje festivalskog kampa. Uz prostor festivala nalazi se više uređenih kupališta na rijeci Korani koja upotpunjuju kontinentalnu turističku i zabavnu ponudu.

Dvodnevna koncertna događanja biti će upotpunjena dodatnim programima, te nezaobilaznim "distro" i "uradi sam" (DIY. fanzini, vinili, majice i sl.) štandovima.

U sklopu festivalskog prostora organiziran je kamp koji je besplatan za sve posjetitelje s kupljenom ulaznicom.

Udar groma održava se za vrijeme obilježavanja Dana grada Karlovca uz potporu Ministarstva kulture RH i Grada Karlovca.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku