Keltsi, Who See, Vampiri, Bjesovi ove nedelje na APA Beer GardenuSviđa ti se? Javi ostalima!

Posetioci APA Beer Gardena i ove nedelje moći će da, uz lepo vreme, uživaju u pivu, filmu i odličnom muzičkom programu.

U utorak, 19. jula posetioci APA Beer Gradena će posle dugo vremena moći da čuju neprevaziđene hitove grupe Smak, uz Kepu, bubnjara orginalne postave i Free Spirit. Posle koncerta, od 23 sata publika će moći da pogleda besplatnu projekciju kultnog ostvarenja „Buena Vista Social Club". Film nemačkog režisera Vima Vendersa snimljen je 1999., dve godine posle objavljivanja istoimenog albuma za koji su poznati kubanski muzičari nagrađeni Gremijem.

Sreda 20.jul počinje koncertom majstora akustike, budući da od 19 časova do 21.30 nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends. Nakon njih uslediće koncert jednog od najoriginalnijih srpskih rok bendova - Bjesovi. Bend postoji više od 20 godina, iza sebe imaju šest albuma, a nedavno su objavili novu pesmu i spot "Probudi se".

Snagu dobre pop i rok muzike publika će moći da oseti naredne večeri, u četvrtak od 21.30h uz najdugovečnije i bez sumnje najkvalitetnije predstavnike tradicionalne irske muzike na ovim prostorima, bend Orthodox Celts. U to koliko je dobra kombinacija piva i muzike ovog benda moći će da se uveri i publika APA Beer Gardena na, sigurni smo, još jednom, odličnom koncertu benda koji predstavlja svojevrstan muzički fenomen.

Da će petak veče biti začinjen dobrom muzikom garantuje bend Iskaz čiji koncert počinje u 19 sati. Grupa iz Pančeva koja uz svoje društveno angažovane tekstove i fuziju više muzičkih žanrova, prožima bunt i poziv na buđenje, što ih čini omiljenim kod mlađe publike. Nakon njih, od 22 sata nastupiće popularni crnogorskih hip hop dvojac Who See koji je poslednjih godina osvojio publiku hitovima "Đe se kupaš", "Nemam ti kad", "Reggaeton Montenegro"…

I subota, 23. jul donosi zanimljiv program uz svirke bluz benda Cotton Pickers od 18.00, potom Just like Johnny Cash od 20.30, dok će zvezde večeri biti rokabili bend Vampiri.

Program nedeljom rezervisan je za prave letnje matine žurke, Corona Summer Vibes, a za program od 17 do ponoći biće zaduženi Dada Selectah, Me High Low i The Beatshakers..

APA Beer Garden otvara vrata svakog radnog dana od 17 sati i vikendom od 12 sati, a ulaz je besplatan.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku