La Volpe objavili novi spot singl za pesmu "BangBang"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mladi alter. rockeri La Volpe najavljuju videospot svoj 3. single ''BangBang''. Bend dolazi iz Splita, a iza sebe ima oko 20 nastupa po festivalima,klubovima i kaficima u Dalmaciji. BangBang izlazi kao posljednja najava za debitantski album '' Way Away '' koji bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen 2016. Glazba koju bend stvara i izvodi može se svrstati u alter/garage/indie rock sa zajedničkim naglaskom na značaj i emociju. La Volpe su: Marino Vrca (Vokal,Gitara), Luka Donadini (Bubanj) te Roko Zanze (Bass).

Pogledajte spot na https://www.youtube.com/watch?v=TRJoIzLWD9gSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku