Progressive/Thrash Metal Attack u KragujevcuSviđa ti se? Javi ostalima!


U Kragujevačkom Domu Omladine održaće se svirka 11. septembra na kojoj će nastupiti po drugi put Alitor ( Progressive/Thrash metal sastav iz Inđije), Chaosium ( Death/Thrash metal iz Jagodine) i dva Slovačka benda koja su na Balkanskoj turneji. U pitanju su Abstract ( Progressive metal) i Mysterious Eclipse ( Death/Thrash metal).
Alitor će kragujevačkoj publici predstaviti " Eternal Depression '', dok će Chaosium predstaviti " Let the whole world bleed " za koji su zvanično snimili spot. Slovaci prvi put dolaze u Kragujevac i potrudiće se da na što bolji način predstave našoj publici njihov jak  death/thrash zvuk.
Ulaz je 250 dinara, a svirka će u Domu Omladine početi u 21h.
U nastavku možete pogledati isečak sa Alitorovog albuma koji je u pripremi, kao i Chaosiumov spot.

https://www.youtube.com/watch?v=Inxt4vDQufESviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku