A|SYMMETRY objavljuje album "Fragility" 16. septembra!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Srpski progressive/power metal bend A|SYMMETRY objaviće svoj prvi album "Fragility" 16. septembra 2016. godine. Nakon uspeha EP-a "Room 17: Hours Between Shadows and Light" (2012), "Fragility" donosi konceptualnu priču podeljenu u devet pesma u ukupnom trajanju od 50 minuta vrsnog progressive/power metal zvuka ispunjenog moćnim vokalima, kompleksnim aranžmanima i snažnom ritam sekcijom.


Na albumu gostuje i nekoliko poznatih muzičara, kao što su Linus Abrahamson (Andromeda, Edge Of A Circle, Metal Station, Nonexist) na solo i akustičnim gitarama, Dušan Đurić Svilokos (Trigger) i Johan Reinholdz (Andromeda, Nonexist, Skyfire) na solo gitarama.

Album će biti dostupan putem digitalnih platformi kao što su Bandcamp, iTunes, Spotify, Deezer, itd. a biće objavljen i kao fizičko CD izdanje, o čemu će više detalja biti uskoro poznato.

Najavu za album možete videti ovde: https://www.youtube.com/watch?v=fgvNmO358vk.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku