Good ol' Bastards izbacili novi spotSviđa ti se? Javi ostalima!


Pred nama je prvi video singl za pesmu "Whiskey eyes" grupe Good Ol' Bastards, sa predstojećeg debi albuma "Fits nice", koji će se uskoro pojaviti u izdanju najstarijeg srpskog nezavisnog izdavača - Take It Or Leave It Records. Spot je urađen uz svesrdnu pomoć prijatelja koji su ga snimali svojim mobilnim telefonima, različitih rezolucija od najmanje do full HD-a.


"Whiskey eyes": https://www.youtube.com/watch?v=XMsTSnfRGHw


Bend Good ol' Bastards nastao je u Knjaževcu 2013. godine, a već naredne objavljuje i svoj debitantski EP "...so many levels!". Muzika koju Bastardsi sviraju je fuzija više različitih muzičkih žanrova, pa se može nazvati stoner/ groove/ blues/ grunge/ alt rock.

Debi "long play" album "Fits nice", čiji se izlazak očekuje ove jeseni, sniman je u studiju "Psycho therapy" u Nišu pod producentskom palicom Nenada Pejčića (Novembar, School bus) tokom zime 2015 /16. Snimljeno je 10 pesama koje najbolje opisuju pojedinačne muzičke uticaje unutar benda koji su blendovani u novi, zajednički umetnički izraz. 


Od brojnih nastupa posebno izdvajamo Belgrade demo fest 2016. gde su osvojili prvo mesto po stručnom žiriju, Drum Dum Fest 2015. u Leskovcu, Green fest Soko banja i FAK fest u Knjaževcu 2016.

Ono čemu se Bastardi najviše raduju su lajv nastupi gde stvaraju jedinstvenu energiju, bilo da sviraju na velikim binama ili u malim klubovima, a nadaju se da će im predstojeća popularnost doneti veliki broj svirki.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.