Indirekt Festival Vol. 2 u Beogradu od 7. do 9. oktobraSviđa ti se? Javi ostalima!

Drugo jesenje izdanje regionalnog showcase festivala "Indirekt autumn edition Vol. 2" održaće se u Beogradu od 7. do 9. oktobra 2016. Učesnici ovogodišnjeg jesenjeg Indirekta The Mothership Orchestra (SRB), The Academy (ITA), The Yellow Buzz (HRV), Alex Kelman (RUS), Haiku Garden (SLO), Halftones (SRB), Kim Tamara (SRB), Nikonar (HRV), Danijel Vezoja (SLO) i Matteo E. Basta (ITA) prikazaće razne idiome alternativnog zvuka, u rasponu od alt country, noise, shoegaze/downtempo, trip-hop, do singer-songwriter formi. Očekuju nas dve večeri uzbudljivih muzičkih nastupa, ali to nije sve!


Festival Indirekt predstaviće i četvoro gostiju iz sveta književnosti i publicistike – hrvatskog pisca Ivana Jozića, publicistu i radijskog autora iz Republike Srpske na privremenom radu u Sloveniji, Dragana Vukovića, te dvoje književnih autora iz Srbije, Aleksandru Cimpl i Gorana Stojičića. 


U okviru festivala 9. oktobra biće održana osnivačka konferencija Eastynet mreže, čiji je cilj da poveže muzičke profesionalce iz zemalja istočne Evrope, a istog dana koncertom iznenađenja biće zatvoreno ovogodišnje jesenje izdanje Indirekta. 

 

Ulaznice za koncerte u klubu Elektropionir prodavaće se po ceni od 300 dinara, dok je ulaz na koncerte u klubu Zaokret i na književne večeri besplatan.

 

http://indirektfest.com/

 

http://www.facebook.com/events/1371818999512390/1383730951654528/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku