KDK predstavlja spot za pesmu "Nikta Zorja"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Povodom promocije albuma „Nikta Zorja" 27.10. u Močvari, zagrebački kolektiv Klinika Denisa Kataneca objavio je prvi spot i pjesmu sa istoimene ploče.
Nakon eksperimentiranja sa lo –fi folkom i elektronikom Katanec je oformio novi bend. Kao logičan nastavak hvaljenog i zakopanog u podzemlje „Pejotla", te uspješnice „Sve moje Laurie" sa americana superbendom DKOkanagan LTD , Nikta Zorja uvodi nas u novu fazu mučnog i psihodeličnog nevremena...
Kroz oluju sa njim plove Brane Norac - klarinet i Tena Rak - violončelo(na albumu), te novi članovi posade/klinike Zvonimir Varga - piano, Tarik Haskič –efekti/zvukovi te Vinko Vujec na kontrabasu.
Pjesmu kao i album producirao je Ivan Grobenski u studiju Moskau, a nas singlu latice otpjevala Ivana Picek.

Spot pogleadjte na https://www.youtube.com/watch?v=HnRM40vS3H0



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku