KDK predstavlja spot za pesmu "Nikta Zorja"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Povodom promocije albuma „Nikta Zorja" 27.10. u Močvari, zagrebački kolektiv Klinika Denisa Kataneca objavio je prvi spot i pjesmu sa istoimene ploče.
Nakon eksperimentiranja sa lo –fi folkom i elektronikom Katanec je oformio novi bend. Kao logičan nastavak hvaljenog i zakopanog u podzemlje „Pejotla", te uspješnice „Sve moje Laurie" sa americana superbendom DKOkanagan LTD , Nikta Zorja uvodi nas u novu fazu mučnog i psihodeličnog nevremena...
Kroz oluju sa njim plove Brane Norac - klarinet i Tena Rak - violončelo(na albumu), te novi članovi posade/klinike Zvonimir Varga - piano, Tarik Haskič –efekti/zvukovi te Vinko Vujec na kontrabasu.
Pjesmu kao i album producirao je Ivan Grobenski u studiju Moskau, a nas singlu latice otpjevala Ivana Picek.

Spot pogleadjte na https://www.youtube.com/watch?v=HnRM40vS3H0Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku