Kompilacija Crnogorskih Rap Izvođača Veza Sjevera i Juga na Bučnom psu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

KEVLAR EARS  AND AK47 TONGUES

 Vam sa zadovoljstvom predstavlja najbolje od Crnogorskih Hip Hop izvođača, svojevrsno istorijsko seciranje Crnogorske Rap scene sa trakama koje datiraju od 2008 godine. Kompilacija dolazi u dva oblika, kao DVD sa svim trakama u mp3 formatu i tri CD-a za brzo i lako predstavljanje radio stanicama, štampanim/net medijima i svim zainteresovanim udruženjima i pojedincima. Cijeli projekat je DIY oblika, neprofitabilan i reklamnog karaktera za distribuciju medijima radi upoznavanja šire javnosti sa radom Crnogorskih Hip Hop izvođača.

 

Kevlar Ears

Kevlar Ears je u potpunosti je posvećen dešavanjima na domaćoj i međunarodnoj muzičkoj sceni sa posebnim akcentom na alternativne pravce i muzičare u razvoju sa područja Crne Gore. Ekipa iza Kevlar Ears je sastavljena od profesionalnih muzičara kao i fanova, ujedinjeni željom za očvršćavanjem Crnogorske indie scene.

 Sav materijal možete poslušati i besplatno preuzeti sa stranice www.bucanpas.com

 

Guilty Parties

Džej Džej Okoča - Podgorički surovi i bez dlake na jeziku rap. Random (pobjednik mnogih rap battle) i Poetik su poznati po beskompromisnosti i sirovosti svojih rima. DžDžO su surova sirova realnost i samo su za uši ojačane kevlarom.

naVAMga - Kolaboracija Crnogorskih MC-eva od Sjevera do Juga. Zajedno sa Who See Klapa, prvi pravi i visoko profesionalni projekat Crnogorskog rap-a koji je pokazao ogroman potencijal i volju aktera i koji je otvorio vrata mnogim mlađim MC-evima.

 

BRT - Bači Rimu Trupa, jedni od prvih predstavnika Podgoričke (čemerne) rap škole koju karakteriše pesimizam i tama realnost noćnih ulica Podgorice.

 

Darzee - Barski MC sa jednim albumom i mnogo kolaboracija. Član BR100KA.

 

Joe Shua Kizz - Barski MC sa jednim solo albumom. Posjeduje glas i tehniku sa kojima daje upečatljivo najbolji živi performans. Ispostavlja rafalne rime. Član naVAMga i BR100KA.

 

Masturbeator aka Dvorska Luda, Krivi - ubjedljivo najplodniji, internacionalno priznat i nagrađivani producent, beatmaker i MC. Jedan od ratnika BR100KA, naVAMga i mnogih većih i manjih solo projekata i zajedničkih kolaboracija sa domaćim i internacionalnim ličnostima Hip Hop scene. Član naVAMga i BR100KA.

 

BR100KA - Kolaboracija Barskih (obala smora) MC-eva.

 

Bacili - Plodni Nikšićki MC koji stoji iza jednog solo albuma. Zajedno sa Psiho Mistik čini Tuhtš. Član naVAMga.

 

Psiho Mistik - Nikšićki MC sa jednim solo albumom. Zajedno sa Bacili čini Tuhtš. Član naVAMga.

 

Tuhtš - Kolaboracija Bacili i Psiho Mistik. Tuhtš = jedan beat, sleng za zvuk udarca doboš/činela (tuh-tš).

 

Meštri o' Majka – Dvojac iz Herceg Novog/Risna koji su nakon osam godina visinskih priprema izdali prvi album.

 

Skoro Svi - Kolaboracija primorskih MC-eva na relaciji Kotor Bar koja je izrodila nekoliko visoko kvalitetnih singlova.

 

Prefix – MC iz Bijelog Polja koji iza sebe ima jedan solo album te više singlova i spotova.

 

Dweerdoe - aka Bojan Rukavina, muzičar, DJ i producent iz Bara, u muzici od kraja devedesetih kao basista, kasnije i kao producent u sklopu Logical Dream-a. U solo vodama od 2011, sa korjenima u roku, reggae-u, jungle/dnb i hip hopu.

 

Spisak se ne završava ovdje. MC-eva, bendova, projekata je mnogo. Istražite ih preko tagova i linkova: br100ka, bakalin.info, mulj.net, bucanpas.com, trablmejker.com, erupcijahiphop.blogspot.com, facebook.com/naVAMga-262788928789/.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku