Niški Streetcore Unity objavio novi EP - Lawless



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Od srijede (7, septembra) na stranici www.bucanpas.com možete besplatno preslušati i preuzeti novi EP odlične hardcore ekipe iz Srbije – Streetcore Unity.

Ovo je prvi bend van Crne Gore koji se odlučio za prezentaciju svog autorskog rada preko platforme pokrenute u Crnoj Gori.

Streetcore Unity je bend iz Niša koji svira varijaciju hardkora. Nastali su početkom 2013. raspadom benda Bitumen. Za sada su u svojoj diskografiji zabilježili jedan EP – "Old school". Izdat je za Balkanrock, oktobra 2013.

Novi EP od šest pjesama i dvije bonus trake zove se „Lawless". „
Lawless, kao i bezakonje u kom se mi nalazimo trenutno. Naša okolina. Gde siromašni gladuju, a bogati se bogate. Poruka je jasna. Zakon nije isti za sve. To se zna. Zato i težimo tome. Jedino još Anarhiju nismo probali" – objasnio je bubnjar benda Filip Ćafi Avramović.

Na materijalu se osim sedam autorskih stvari nalazi i obrada pjesme „Prodane duše" grupe Totalni promašaj.
  

EP je sniman u Associated Act studiju u Nišu, kod Vladimira Milosavljevića iz benda Loading. Artwork je radio Aleksa Skočajić i Leviathan Design.

Trenutnu postavu Streetcore Unity čine :

-Nikola Jovanović Psiho – Vokal
-Marko Marča Marčić – Ritam Gitara
-Bojan Rile Ristić – Bas Gitara
-Luka Radulović – Solo Gitara
-
Filip Ćafi Avramović – Bubnjevi

 Album možete naći na linku:
www.bucanpas.com/bucanpas/fonoteka/#/bend/45

Više o bendu potražite na:
https://www.facebook.com/StreetcoreUnity




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku