Nula Plus slavi 15 godina radaSviđa ti se? Javi ostalima!

Za petnaestu godišnjicu aktivnog rada bend NULA PLUS priprema, u suradnji sa gradom Tuzla, svojevrstan poklon svojim prijateljima i fanovima, čija podrška sve ove godine nikada nije izostala pa i u najtežim momentima u kojima se bend nalazio.  


Koncert će se održati u petak, 23.9.2016. godine u klubu „Palma", Dom mladih u Tuzli. Ulaz na koncert je besplatan!


Kao gost na rođendanskom koncertu nastupit će beogradski trash/metal bend Rapid Force.


Za sve one koji posjete rođendanski koncert NULE PLUS učiniti ce njihovu obljetnicu, za koju momci iz benda obećavaju do sada najluđi NULA PLUS provod, jos veličanstvenijom. Obećavamo nešto neuobičajeno za naš, bosanskohercegovački, muzički kosmos.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku