Promocija knjige "Muza" Vladimira Perića



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U sredu, 28. septembra sa početkom u 19 časova, u Ustanovi kulture "Vuk Stefanović Karadžić" u Beogradu, održaće se promocija zbirke pesama Vladimira Perića Muza, u izdanju izdavačke kuće Presing. Program obuhvata predstavljanje knjige u prijatnoj atmosferi kluba UK Vuk, uz razgovor sa autorom knjige, autorkom ilustracija, čitanje stihova, kao i muzički program.

Zbirka pesama Muza je Perićeva druga knjiga, a prva poezije, i predstavlja zbir njegovog dosadašnjeg bavljenja poezijom. Knjigu je ilustrovala akademska slikarka Jovana Đorđević.

 

Vladimir Perić je rođen 28.09.1981. u Beogradu. Živi u Beogradu a radi u Muzeju Srema u Sremskoj Mitrovici kao kustos etnolog. Piše poeziju i prozu. Objavljivan je u više književnih zbornika, štampanih i elektronskih medija, a nagrađivan je na brojnim književnim festivalima od kojih su najvažniji: Majski susreti u Beogradu, Kikindske pesničke staze, Castello di Duino u Trstu, Dani poezije u Zaječaru, Ratkovićeve večeri poezije u Bijelom Polju, Sija knjiga majke Angeline u Sečnju, Trifun Dimić u Novom Sadu, On the Road u Beogradu...

Autor je knjige Crni flor i pentaptih sopstva, u izdanju izdavačke kuće Ukronija.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku