She Loves Pablo u Zaboku



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Nakon žestokog  Zabok Hardcore Madnessa u Regeneratoru se u petak, 16. rujna sprema nova glazbena poslastica! Alternativni prvaci  She Loves Pablo dobro su poznati zabočkoj publici, a uz njih će zasvirati Tight Grips te posebni gosti iz Švedske Sleepwulf i We Could Build an Empire. Upad je 21h, a početak koncerta u 21h.


She Loves Pablo nisu novo ime u Zagorju. Masno, groovasto i maksimalno nezgodno. Ovaj zagrebački bend je ove godine proslavio 10 godina postojanja, do sada su izdali tri albuma Mother of All (2009), Burn And Levitate (2013) i Try Mandarin (2016) i možemo ustvrditi da su među najpopularnijim bendovima hrvatskog undergrounda. 
https://www.facebook.com/pages/She-Loves-Pablo/10554502782
http://shelovespablo.bandcamp.com/

Tight Grips je žestoki tročlani bend iz Karlovca koji je nedavno proslavio drugi rođendan. Osim što su ove godine u svibnju pobijedili na HGF-u, upisali su i dobre nastupe na Hoomstocku i Bedem festu u Crnoj Gori. Trenutno promoviraju svoj prvi službeni full length album „Storyline".
https://www.facebook.com/tightgrips/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=2964Een1viQ

Sleepwulf je četveročlani švedski hard rock/stoner bend iz Kristianstada koji inspiraciju za svoju glazbu i crpi iz 70-ih slušajući Zeppeline i Sabbathe. Ovo će im biti drugi nastup u Hrvatskoj, a poziv za nastup su dobili zahvaljujući odličnon koncertu na ovogodišnjem InMusicu.

https://www.facebook.com/sleepwulf/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=Ehh5l0IWkBU

We Could Build an Empire je tročlani alternative/hard rock band iz Nyköpinga osnovan 2010. godine, a ovo će im biti prvi nastup u Hrvatskoj.

https://www.youtube.com/watch?v=_UVnvyMfe0s
https://www.facebook.com/wcbae/?fref=ts


Za one koji iz Zagreba žele doći vlakom valja natuknuti da su redovite linije prema Zaboku u 18:23, 19:31 i 21:10, a prema Zagrebu povratno u 04:23, 05:10 i 06:07. Cijena povratne karte je 43,40 kuna.


Vidimo se u Regeneratoru u petak,16. rujna! Cijeli program podupire grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija.


Fb event: https://www.facebook.com/events/1773933656204666/

Fan page: https://www.facebook.com/zcukregenerator/?fref=ts



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku