Wagner više nije zadržanSviđa ti se? Javi ostalima!

Kultni bend „Wagner hat lang gehalten“, koji je stvarao tokom devedesetih u Nišu, nakon više od dvadeset godina obelodanio je prvi singl sa nikada zvanično objavljenog albuma „Concupiscentia“ a to je pesma „Veštačko cveće“.

Album je sniman krajem 1994. i početkom 1995. u niškom studiju „Zlatna nota“ a snimatelj i producent je bio Predrag Cvetičanin iz takođe poznatog niškog benda „Dobri Isak“. Nakon dvadeset i dve godine sa studijskih traka album je u svom pariskom studiju „Furuna“ remasterizovao za objavljivanje multiinstrumentalista Ivan Jelenković Pivce, koji već dugi niz godina živi i radi u Parizu. 

Naslovna strana albuma biće fotografija američkog autora Craig Fultona, pod nazivom "Work in progress - aren't we all? If that's not a reason to be gentle to one another I don't know what is“. U skladu sa nazivom benda (Wagner je dugo bio zadržan..), jer sticajem okolnosti materijal ovog benda je toliko godina bio zadržan neobjavljen i čekao svoj trenutak.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku