Northern Revival izdao prvi album Life Survival TipsSviđa ti se? Javi ostalima!

20.oktobra Northern Revival je izdao prvi album Life Survival Tips za izdavacku kucu Nocturne Media. Posle EP-a Mouth Full Of Dirt koji je izdat u aprilu 2015. za Miner Records ekipa je u novembru usla u studio i krenula sa radom na albumu. Album je sniman u Positive Family studiju u Novom Sadu. U februaru 2016. su izbacili spot za prvi singl Heavy Deliver Man i krenuli na ovogodisnju turneju koja do sada broji 19 koncerata u Srbiji, Madjarskoj, Sloveniji, Rumuniji i BIH. Bend je u septembru napravio predah od mesec i po dana zbog sredjivanja detalja oko izdavaca i snimanja novog spota pa krajem oktobra nastavlja dalje sa koncertnim aktivnostima.

LIFE SURVIVAL TIPS tour
29.10. - PodrumChe - Kula
25.11. - Road House - Temerin
10.12. - PROMOCIJA ALBUMA, CK13 - Novi Sad
21.01. - Rin Tin Tin - Senta

https://www.youtube.com/watch?v=6Zd6q9C_508&list=PLpwBj_j1_UNU5yaut7sKIa13e7mGzKMB8&index=1Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku