Novi muzički izazov: Gde reči ne vrede, muzika progovaraSviđa ti se? Javi ostalima!

Music Test manifestacija već treću godinu zaredom poziva talentovane, neafirmisane muzičke autore iz rok, rep i pop žanra da pokažu svoje umeće na sceni i započnu svoju muzičku karijeru.

Ove godine nas očekuje 7 audicija, prva koja će se održati 06.Novembra u Elektropioniru, na kojima će se novi učesnici pokazati svoju kreativnost, a najtalentovaniji dobiti priliku da zasijaju u polufinalnoj i finalnoj večeri, kada će biti proglašeni pobednici iz svakog žanra.

Pobednici će imati priliku da snime album i video spot!

Pobeda nije sve - pobeda je korak bliže uspehu zato rezervišite svoje mesto na sceni i pošaljite nam svoje autorske pesme putem prijave na sajtu: musictest.org
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku