Uređenje bibliotekaSviđa ti se? Javi ostalima!


Biblioteke rastu i nastaju godinama. Ako imate mala primanja i mali stan (kuću), stoje po kutijama, pored kreveta, ispod stola, u hodniku, podrumu, na stepenicama... Svuda, samo ne u policama.
Kad vam životna situacija krene na bolje, pa skupite novac i napravite police za knjige – kako ih slažete? Po boji, visini, debljini korica, temi kojom se bave, piscima, književnom žanru? Da li guste redove knjiga razbijate nekom figurom, lutkom, slikom, maketom broda, svećnjakom, vazom, nakitom, biljkom...
Možda imate neki svoj, poseban način, slaganja? Možda vaše biblioteke imaju drugačiji oblik: kružan, talasast, isprekidan, možda su u obliku drveta, ili su deo nameštaja, neke druge prostorije – kupatila, spavaće sobe, hodnika, stepenica...
Kako god da su složene knjige – u krug, koso, vertikalno, bilo da stoje u kutijama, u frižideru, na policama iznad kreveta, ili su sastavni deo nameštaja (stola, kreveta, lampe...), gde god da police stoje – na terasi, u bašti, na ulici, plaži, stanici - bitno je da ih čitate, pamtite i citirate – jer jedino na taj način stičete prijatelje za ceo život.
Pogledajte galeriju na našoj fejsbuk stranici.

Tamara LujakSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku