Zuta Minuta u Beču i Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

  Beogradski punk bend Žuta Minuta nastupiće 21. maja u Beču kao predgrupa sastavu Hladno pivo na koncertu koji će se sa početkom u 20h održati u Festsaal Längenfeldgasse u organizaciji Vienna Rocks-a. Dve nedelje kasnije 12. novembra isti sastav učestvovaće na novosadskom izdanju Streetriffs Fest-a u klubu Quarter. Uz njih će na tom događaju nastupisiti sastavi Jorgovani, U prvim redovima, Neprijatelj Prelazi Zeku i SNB (Skupljeni na brzinu). Na ovim koncertima bend će odsvirati i pesme koje će se naći na njihovom trećem studijskom albumu čiji se izlazak uskoro očekuje.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku