Infest i Alitor ovog meseca u Sloveniji



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Domaća deathrash legija Infest i progressive thrash metal sastav Alitor, 25. i 26. novembra nastupaju u Sloveniji.
Ova vikend turneja se realizuje u cilju promocije aktuelnih izdanja bendova, stoga i simbolični naziv ,,Eternal Blood War“ (Eternal Depression i Cold Blood War). Takođe, ovi koncerti su i svojevrsna najava za nove albume koje oba benda planiraju da objave naredne godine.
Kada pričamo o koncertnim aktivnostima domaćih bendova, Infest se posebno izdvaja na sceni – sa dve evropske turneje iza sebe, nizom individualnih i festivalskih nastupa (Metal Days, Rockstadt Festival, Metal Magic)  predstavljaju ubedljivo najaktivniji metal sastav u Srbiji ove godine. Alitor je takođe, iako mlad sastav, izuzetno prisutan i koncertno aktivan, zabeležili su nekoliko mini/vikend evropskih turneja, festivalskih nastupa u inostranstvu, te niz individualnih koncerata širom Srbije i regiona ove godine.
Slovenački fanovi žestokog zvuka će imati priliku da uživaju u izvedbama ova dva sjajna srpska benda na sledećim koncertima:
25. novembar – MC Kotlovnica, Kamnik
26. novembar – Mladinski Kulturni Klub, Črnomelj



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku