Kaschade najavljuje “Performance“



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kaschade je početkom godine objavio promo video spot za numeru "Dark Advance" pokazajući time kako će se ubuduće kretati zvuk ovog muzičkog projekta.

3. oktobra 2016 je izašao četvri studiski album "Performance" iz kog je izdvojen sledeći singl "Starfall Joint". Spot promoliše sub-kulturu koja je zapostavljena. Graffiti art umetnost, zgrade, super 8 kasete i što šta. Video Spot je presvučen u ruhu eksplotaciskih video filmova. O albumu, Kaschade nam saopštava sledeće:

Hteo sam da se vratim svom matičnom instrumentu saksofonu, te da se poigravam sa elektronikom dajući tako fleksibilnost elektro-akustičnog abijentala. Album "Performance" je ustvari mešavina space muzike i experimentalnog roka.Pored space muzike album je dosta tužan, tako da sam se dvoumio da numere na albumu nose naziv- Winter in Space. Video spot treba da se pojavi uskoro kao i o nastupima koji trebaju da se održe sredinom sledeče 2017 godine. U pripremi su 8 kompozicija za izvođenje.

"Performance" freedownload  možete pruzeti na adresi

http://www.mediafire.com/file/9oro2bgpa8r11xz/KASCHADE-Performance%282016-2017%29.zip




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku