Speedball VS Betomeng u Aleksincu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Aleksinčani će 3. decembra u Caffe “Jazz”-u imati prilike da premijerno vide svoje sugrađane u jednoj veoma neobičnoj kombinaciji. Naime, radi se o Mladenu Jovanoviću “Speedball” u ovoj priči i Ivici Ljubiću “DJ Betomeng”. Mladena Jovanovića je teško predstaviti sa malo reči za jednu vest. Neko ko je na sceni veoma dugo i stvarao je u mnogo žanrova i to dobro. Radi i muziku za filmove preko okeana. Neko ko je muzici posvećen sasvim a ne iz hobija. U ovom dvojcu društvo mu pravi stari prijatelj, koji sa vinila vrti elektronsku muziku od 80ih do danas i tako udruženi stvaraju deep atmospheric techno/house začinjen gitarama i Mladenovim vokalom. Obično najveće zabiti ovog sveta rađaju najiskrenije umetnike, jer stvarati u izbezumljenom okruženju može da bude velika inspiracija. Svi znamo kako izgledaju metropole sa fotografija i filmova i češće sebe možemo da zamislimo u Njujorku, nego u malom rudarskom gradiću kakav je Aleksinac. Činjenica da eto imamo priliku da slušamo jedan ovakav spoj, koji je morate priznati retka pojava na sceni, u ovoj fuziji a da ipak može da bude zanimljivo, kome je blizu neka se pusti do Aleksinaca a ostali.. nadajte se da ih uskoro vidite u svom gradu.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku