VELIKI KONCERT BENDA ZAA U MIKSER HAUSU



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kruševljani premijerno izvode nove pesme pred beogradskom publikom
VELIKI KONCERT BENDA ZAA U MIKSER HAUSU
foto: Aleksandar Dandi Nešić

Posle brojnih uspeha koji su obeležili 2016. godinu – evrovizijskog nastupa vokala benda Sanje Vučić, zaokružene regionalne turneje kao promocije trećeg albuma i zapaženog nastupa na „Belgrade Beer Fest-u“, ZAA se vraća pred beogradsku publiku. Koncert 26. novembra u Mikser Hausu najavljuje sledeći album benda, a publika će pored hitova poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, moći premijerno da čuje i nekoliko novih pesama.
„Dvehiljade šesnaesta je za mene bila veoma uspešna, ne samo zbog učešća na Evroviziji, već i zbog toga što ZAA sve intenzivnije radi na pesmama za četvrti studijski album. Zato smo i odlučili da ovu plodonosnu godinu obeležimo odličnim koncertima, a jedan od njih je svakako i predstojeći u Mikser Hausu, kada ćemo se sresti sa beogradskom publikom koju mnogo volimo! Očekujemo vas tamo i obećavamo omamljujuću energiju i mnogo dobru svirku“, poručuje Sanja Vučić.
U nastup ZAA publiku u Mikser Hausu će uvesti grupa „Itch“, koja uskoro objavljuje svoj drugi album za izvadačku kuću iz SAD, a koja je takođe ove godine imala zapažen nastup na „Belgrade Beer Fest-u“.
Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima „Gig Stix-a“ po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu i stajaće 800 dinara.
Poznati repertoar koji obećava nezaboravne koncerte upotpunjen novim singlovima, publika će imati prilike da čuje i u Nišu u klubu „Feedback“ 2. decembra, kao i u Novom Sadu 23. decembra u „Gerila pub-u“.
U susret predstojećim koncertima ZAA će objaviti i spot za novu numeru „Trouble“, a Zlatko Petković, bubnjar benda otkriva nekoliko detalja: „Novi spot je snimljen uživo za šta ste najviše zaslužni upravo vi – naši fanovi. Stalno dobijamo od vas tu najslađu kritiku da smo bolji uživo, nego na albumima, pa smo rešili da vas poslušamo!“ Video koji će predstaviti pomenutu pesmu u live session varijanti, biće predstavljen 13. novembra na zvaničnom jutjub kanalu benda, posle čega svoj televizijski život započinje na reginalnom MTV kanalu.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku