Good Ol' Bastards objavili album "Fits nice"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon nedavno objavljenog promo video sigla "Whiskey eyes" ubojita knjaževačka trojka Good Ol' Bastards danas je u javnost pustila i svoj debitantski dugosvirajući materijal pod nazivom "Fits nice", objavljen za beogradsku izdavačku kuću Take It Or Leave It Records.

Debi "long play" album "Fits nice" sniman je u studiju "Psycho therapy" u Nišu pod producentskom palicom Nenada Pejčića (Novembar, School bus) tokom zime 2015 /16. Snimljeno je 10 pesama koje najbolje opisuju pojedinačne muzičke uticaje unutar benda koji su blendovani u novi, zajednički umetnički izraz.

- Omot sa našim licima takođe pokazuje da se tu sve "fits nice" (prevod sa engl. - lepo uklapa), kao što se i nas trojica, iako potpuno različitih shvatanja muzike, dobro uklapamo i funkcionišemo, objašnjavaju članovi benda.

Publici je već predstavljen prvi singl "Whiskey eyes", a ovih dana će se pojaviti i naš novi video spot koji potpisuje Korrelo Produkcija, proverena ekipa koja stoji i iza dizajna albuma.

Album je dostupan na svim relevantnim digitalnim platformama kao i u fizičkom obliku na kompakt disk formatu.

Najpopularnije digitalne platforme:

Google play: https://play.google.com/store/music/album/Good_Ol_Bastards_Fits_Nice?id=Byrbxnm3lqkzr53e6k6omofkbzi

Amazon: https://www.amazon.com/dp/B01MZ0NIBL/ref=sr_1_1?s=dmusic&ie=UTF8&qid=1482146710&sr=1-1-mp3-albums-bar-strip-0&keywords=Fits+Nice+Good+Ol%27+Bastards

Deezer: http://www.deezer.com/album/14863193

Spotify: https://open.spotify.com/album/6cRudddySpjECZkOd3PnI9

"Whiskey eyes": https://www.youtube.com/watch?v=XMsTSnfRGHw
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.