Good Ol' Bastards objavili album "Fits nice"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon nedavno objavljenog promo video sigla "Whiskey eyes" ubojita knjaževačka trojka Good Ol' Bastards danas je u javnost pustila i svoj debitantski dugosvirajući materijal pod nazivom "Fits nice", objavljen za beogradsku izdavačku kuću Take It Or Leave It Records.

Debi "long play" album "Fits nice" sniman je u studiju "Psycho therapy" u Nišu pod producentskom palicom Nenada Pejčića (Novembar, School bus) tokom zime 2015 /16. Snimljeno je 10 pesama koje najbolje opisuju pojedinačne muzičke uticaje unutar benda koji su blendovani u novi, zajednički umetnički izraz.

- Omot sa našim licima takođe pokazuje da se tu sve "fits nice" (prevod sa engl. - lepo uklapa), kao što se i nas trojica, iako potpuno različitih shvatanja muzike, dobro uklapamo i funkcionišemo, objašnjavaju članovi benda.

Publici je već predstavljen prvi singl "Whiskey eyes", a ovih dana će se pojaviti i naš novi video spot koji potpisuje Korrelo Produkcija, proverena ekipa koja stoji i iza dizajna albuma.

Album je dostupan na svim relevantnim digitalnim platformama kao i u fizičkom obliku na kompakt disk formatu.

Najpopularnije digitalne platforme:

Google play: https://play.google.com/store/music/album/Good_Ol_Bastards_Fits_Nice?id=Byrbxnm3lqkzr53e6k6omofkbzi

Amazon: https://www.amazon.com/dp/B01MZ0NIBL/ref=sr_1_1?s=dmusic&ie=UTF8&qid=1482146710&sr=1-1-mp3-albums-bar-strip-0&keywords=Fits+Nice+Good+Ol%27+Bastards

Deezer: http://www.deezer.com/album/14863193

Spotify: https://open.spotify.com/album/6cRudddySpjECZkOd3PnI9

"Whiskey eyes": https://www.youtube.com/watch?v=XMsTSnfRGHw




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku