John Wayne konačno prosuo "Tračak svetla"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon gotovo dve godine pažljivog studijskog oblikovanja svojih istančanih muzičkih kreacija članovi kruševačke power pop postave John Wayne konačno su, u izdanju beogradske etikete Take It Or Leave It Records, na tržište danas izneli svoj album prvenac "Tračak svetla".

Bez puno dvojbe reč je o jednom od najpotentnijih dela novije srpske pop produkcije, brižljivo građenog na temeljima dugogodišnjeg iskustva koje su članovi grupe sticali u svojim prethodnim projektima. Njihova, sticajem srećnih okolnosti, udružena energija, koja je spoj različitih muzičkih uticaja, karaktera i pogleda na muziku aražmanski objedinjenih u jednu kompaktnu celinu, dovodi nas do ove savršeno izbalansirane zbirke od deset ultimativnih hitova. "Tračak svetla" sniman je u beogradskom studiju "StudiYo", a svoju koncertnu promociju doživeo je na ovogodišnjem Beer Festu.

Album je od danas dostupan na svim znanim digitalnim platformama, dok će kompakt disk izdanje biti u prodaji od narednog ponedeljka, 26. decembra.

Oficijalni trailer albuma:  https://www.youtube.com/watch?v=gHajpP20AtY

Najpopularnije digitalne platforme:

Google Play: https://play.google.com/store/music/album/John_Wayne_Tracak_svetla?id=Bfhrvoqdx22cay36haveefbjaqy

Amazon: https://www.amazon.com/dp/B01NAJI5KE/ref=sr_1_1?s=dmusic&ie=UTF8&qid=1482146881&sr=1-1-mp3-albums-bar-strip-0&keywords=Tracak%20svetla%20John%20Wayne

Deezer: http://www.deezer.com/album/14873599

iTunes: https://itunes.apple.com/de/album/tracak-svetla/id1186335004?l=en

Album "Tračak svetla" načinila je ekipa: Miljan Marković (glas), Milan Kropf (gitare), Dejan Stanković (klavijature), Marko Petrović (bubanj) i Vlada Mladenović (bas). Nakon snimanja, zbog porodičnih obaveza, Vladu na basu menja Nenad Ristić.

Facebook: https://www.facebook.com/johnwaynemusica/?fref=ts




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku