John Wayne konačno prosuo "Tračak svetla"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon gotovo dve godine pažljivog studijskog oblikovanja svojih istančanih muzičkih kreacija članovi kruševačke power pop postave John Wayne konačno su, u izdanju beogradske etikete Take It Or Leave It Records, na tržište danas izneli svoj album prvenac "Tračak svetla".

Bez puno dvojbe reč je o jednom od najpotentnijih dela novije srpske pop produkcije, brižljivo građenog na temeljima dugogodišnjeg iskustva koje su članovi grupe sticali u svojim prethodnim projektima. Njihova, sticajem srećnih okolnosti, udružena energija, koja je spoj različitih muzičkih uticaja, karaktera i pogleda na muziku aražmanski objedinjenih u jednu kompaktnu celinu, dovodi nas do ove savršeno izbalansirane zbirke od deset ultimativnih hitova. "Tračak svetla" sniman je u beogradskom studiju "StudiYo", a svoju koncertnu promociju doživeo je na ovogodišnjem Beer Festu.

Album je od danas dostupan na svim znanim digitalnim platformama, dok će kompakt disk izdanje biti u prodaji od narednog ponedeljka, 26. decembra.

Oficijalni trailer albuma:  https://www.youtube.com/watch?v=gHajpP20AtY

Najpopularnije digitalne platforme:

Google Play: https://play.google.com/store/music/album/John_Wayne_Tracak_svetla?id=Bfhrvoqdx22cay36haveefbjaqy

Amazon: https://www.amazon.com/dp/B01NAJI5KE/ref=sr_1_1?s=dmusic&ie=UTF8&qid=1482146881&sr=1-1-mp3-albums-bar-strip-0&keywords=Tracak%20svetla%20John%20Wayne

Deezer: http://www.deezer.com/album/14873599

iTunes: https://itunes.apple.com/de/album/tracak-svetla/id1186335004?l=en

Album "Tračak svetla" načinila je ekipa: Miljan Marković (glas), Milan Kropf (gitare), Dejan Stanković (klavijature), Marko Petrović (bubanj) i Vlada Mladenović (bas). Nakon snimanja, zbog porodičnih obaveza, Vladu na basu menja Nenad Ristić.

Facebook: https://www.facebook.com/johnwaynemusica/?fref=ts
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku