Kranjski reggae sastav Raggalution objavio svoj prvi spot!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kranjski reggae sastav Raggalution je krajem prošlog tjedna u domaćem klubu Trainstation SubArt predstavio svoj prvi videospot za pjesmu »Eyes Of A Warrior« iz nadolazećeg drugog albuma pod nazivom »Gatekeeper«, koji bi trebao biti objavljen tokom iduće godine.

Raggalution - Eyes Of A Warrior (Official Video):
https://youtu.be/pXlLgnO4vfk

Grupa Raggalution je rezultat saradnje sedam prijatelja, koje druži jedna osnovna ideja - sviranje reggae glazbe. Ekipa se započela prikupljati u 2011 i od već od prvog dana počela stvarati autorsku glazbu. U svibnju 2012 slijedi tako i premijerni koncert na događaju Teden Mladih u Kranju, gdje je bend odmah stekao simpatije publike. Pozitivne reakcije publike su im dale dodatni poticaj i motivaciju za nadaljnji rad. Do sada imaju iza sebe već dosta veliki broj koncerata, gde su pozornicu dijelili s nekim etabliranim imenima slovenske i svjetske glazbene scene.

Pored uspešnih gostovanja u mnogim europskim gradovima za sada imaju za sobom već dve truneje po Balkanu, u sklopu kojih su već posjetili Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Kosovo, Grčku i Bolgariju, a nastupili i na nekim večim festivalima, kao što su Sziget, Seasplash, Overjam, Skaville, Cultural Reggae Vibez i drugi.

Raggalution su krajem 2013. godine objavili svoj debitantski album »
Mask Of Liberty«, na kojem se našlo deset autorskih stvari, koje uglavnom predstavljaju kritiku današnjeg društva i nakazuju na neke drugačije, bolje alternative.

Raggalution su:
Mak Sever - bas
Luka Bedene - vokal
Pavel Čebašek - bubanj
Leon Slabe - truba, vokal
Jure Grahek - klavijature
Žiga Fazarinc - gitara
Jernej Jenko - perkusije

http://www.raggalution.com/
http://raggalution.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Raggalution




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku