Kranjski reggae sastav Raggalution objavio svoj prvi spot!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kranjski reggae sastav Raggalution je krajem prošlog tjedna u domaćem klubu Trainstation SubArt predstavio svoj prvi videospot za pjesmu »Eyes Of A Warrior« iz nadolazećeg drugog albuma pod nazivom »Gatekeeper«, koji bi trebao biti objavljen tokom iduće godine.

Raggalution - Eyes Of A Warrior (Official Video):
https://youtu.be/pXlLgnO4vfk

Grupa Raggalution je rezultat saradnje sedam prijatelja, koje druži jedna osnovna ideja - sviranje reggae glazbe. Ekipa se započela prikupljati u 2011 i od već od prvog dana počela stvarati autorsku glazbu. U svibnju 2012 slijedi tako i premijerni koncert na događaju Teden Mladih u Kranju, gdje je bend odmah stekao simpatije publike. Pozitivne reakcije publike su im dale dodatni poticaj i motivaciju za nadaljnji rad. Do sada imaju iza sebe već dosta veliki broj koncerata, gde su pozornicu dijelili s nekim etabliranim imenima slovenske i svjetske glazbene scene.

Pored uspešnih gostovanja u mnogim europskim gradovima za sada imaju za sobom već dve truneje po Balkanu, u sklopu kojih su već posjetili Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Kosovo, Grčku i Bolgariju, a nastupili i na nekim večim festivalima, kao što su Sziget, Seasplash, Overjam, Skaville, Cultural Reggae Vibez i drugi.

Raggalution su krajem 2013. godine objavili svoj debitantski album »
Mask Of Liberty«, na kojem se našlo deset autorskih stvari, koje uglavnom predstavljaju kritiku današnjeg društva i nakazuju na neke drugačije, bolje alternative.

Raggalution su:
Mak Sever - bas
Luka Bedene - vokal
Pavel Čebašek - bubanj
Leon Slabe - truba, vokal
Jure Grahek - klavijature
Žiga Fazarinc - gitara
Jernej Jenko - perkusije

http://www.raggalution.com/
http://raggalution.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Raggalution
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.