Novi single grupe Atrum iz KragujevcaSviđa ti se? Javi ostalima!


 
Bend Atrum nastao je krajem 2015 godine. Članovi benda su: Vladimir Milanković – ritam gitara i vokal, David Milošević – solo gitara, Filip Ognjanović – bubnjevi i Stefan Veličković – bass gitara i prateći vokal. Od osnivanja bend se pored obrada pesama bavi i autorskim radom. Trenutno se na nasem youtube kanalu nalaze dve autorske pesme: Falling Stars i Keep me down. Pesma Keep me down snimljena je u Kragujevačkom studiju Češnjak. Snimanje I mix radio je Vuja (KBO!). Muziku I tekst pisali su članovi benda. U planu je i snimanje ostalih pesama koji ce se naci na nasem prvom albumu. Bend je imao nekoliko javnih nastupa: Beer Garden festival u Kragujevcu, nastup na gradskom trgu u Čačku kao i nekoliko nastupa u Domu Omladine Kragujevac.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku