NOVI SPOT GRUPE LUTKE



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Grupa Lutke objavila je novi singl i video spot za pesmu "Zašto nećeš da te volim". U ekipi koja je realizovala spot nalaze se snimatelj Aleksandar Bubalo, montažer spota je Bojan Dmitrašinović, a u glavnoj ulozi je Vojislav Božičković.
Ovim singlom završava se ciklus promocije albuma "Spiralni snovi". Tokom leta i rane jeseni 2016 snimljen je novi album koji će biti objavljen na proleće 2017.
"Lutke" će predpremijerno predstaviti materijal sa svog novog albuma na koncertu u Dorćol Placu u petak 9. decembra, kojim se obeležava 15 godina rada izdavačke kuće Ammonite Records. Pored Lutki na tom koncertu nastupiće i Presing i Halftones.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku