Repetitor @Feedback



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Krajem prošle godine Repetitor je sa singlom "Beskraj" najavio izlazak trećeg albuma. Već tad je bilo očigledno da trojka ni na novom albumu neće odstupiti od zacrtanog puta. Njihovo najjače oružje su koncerti i imajući to u vidu bacilli su se na osam novih pesama koje su snimili praktično iz prve – Repetitor ne zna drugačije nego krenuti na sve ili ništa. Album ''Gde ćeš'' je snimio i miksao Goran Crevar u studiju Digimedia u Beogradu i Šamarčina u Vrbasu, dok su mastering odradili Carl Saff i Marko Peljević (Suženi snovi). I ovaj put se za dizajn omota u do-it-yourself maniru pobrinula basistkinja Ana-Marija Cupin. Osam novih pesama Repetitora izlazi 18. Oktobra za nezavisnog izdavača Moonlee Records iz Slovenije kao CD i LP u digitalnom obliku.
Večeras u niškom klubu Feedback promovišu svoj novi album sa početkom u 22h.
Cena karte 500RSD.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku