ROĐENDANSKI KONCERT ON TOURA U ELEKTROPIONIRUSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski akustični trio On Tour slavi peti rođendan. Tim povodom zakazan je koncert u beogradskom klubu Elektropionir u četvrtak 22. decembra sa početkom u 20 časova.

 

Pre tačno pet godina On Tour trojka je imala prvi zajednički nastup. U rečima mudrog MC Taylora krije se sva tajna grupe On Tour: "You can't chose your blues, but you might as well own them." Baš tu, gde iskrenost pobeđuje virtuoznost, počinje njihovo putovanje. Posle dva albuma "On Tour" i "Folkrock" te stotinak svirki, članovi sastava podvlače crtu i kreću na Onturnejicu put Umaga, Trsta, Zagreba, a potom se vraćaju u Beograd da zaokruže jubilej.

 

Slavljenički nastupi On Toura u Beogradu uvek budu nešto posebno, kada se skupe prijatelji benda. Često se na bini nađu i kolege muzičari, pa se izvode stare pesme u novim aranžmanima, ali budu odsvirane i neke nove stvari. Ovog puta u Eletropioniru specijalni gosti biće sastav In Absendias.

 

Pošto dolaze zimski dani Ivana, Vlada i Marko poručuju: "Dođite da sa ljubavnicima i među prijateljima zajedno dočekamo zimu. Da čujete kako FOLKROCK, to suptilno osećanje, muzika i ideja preuzima na jedno veče klub Elektropionir"

 

Raspored koncerata:

 

16. decembar - Umag, Buoni Amici, 21h
17. decembar - Trst, Mashroom bar, 21h
18. decembar - Zagreb, Design district, 18h
22. decembar - Beograd, Elektropionir, 20h
23. decembar - Novi Sad, Shkripa pub, 22h
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.