ROĐENDANSKI KONCERT ON TOURA U ELEKTROPIONIRU



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski akustični trio On Tour slavi peti rođendan. Tim povodom zakazan je koncert u beogradskom klubu Elektropionir u četvrtak 22. decembra sa početkom u 20 časova.

 

Pre tačno pet godina On Tour trojka je imala prvi zajednički nastup. U rečima mudrog MC Taylora krije se sva tajna grupe On Tour: "You can't chose your blues, but you might as well own them." Baš tu, gde iskrenost pobeđuje virtuoznost, počinje njihovo putovanje. Posle dva albuma "On Tour" i "Folkrock" te stotinak svirki, članovi sastava podvlače crtu i kreću na Onturnejicu put Umaga, Trsta, Zagreba, a potom se vraćaju u Beograd da zaokruže jubilej.

 

Slavljenički nastupi On Toura u Beogradu uvek budu nešto posebno, kada se skupe prijatelji benda. Često se na bini nađu i kolege muzičari, pa se izvode stare pesme u novim aranžmanima, ali budu odsvirane i neke nove stvari. Ovog puta u Eletropioniru specijalni gosti biće sastav In Absendias.

 

Pošto dolaze zimski dani Ivana, Vlada i Marko poručuju: "Dođite da sa ljubavnicima i među prijateljima zajedno dočekamo zimu. Da čujete kako FOLKROCK, to suptilno osećanje, muzika i ideja preuzima na jedno veče klub Elektropionir"

 

Raspored koncerata:

 

16. decembar - Umag, Buoni Amici, 21h
17. decembar - Trst, Mashroom bar, 21h
18. decembar - Zagreb, Design district, 18h
22. decembar - Beograd, Elektropionir, 20h
23. decembar - Novi Sad, Shkripa pub, 22h




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku