ROGI objavio album "U Međuvremenu", koncertna promocija 11. decembra!Sviđa ti se? Javi ostalima!
Rogi, muzičar koji se ovog leta pojavio na sceni sa svojim opuštajućim zvukom, nakon nekoliko spotova, objavio je album „U Međuvremenu". Poigravanje sa jazz harmonijom, pevljive melodije i iščašeni semplovi bubnjeva spajaju se u neobičnu pop strukturu kroz dvanaest pesama.

Ceo album naglašava važnost sadašnjeg trenutka, kao što glasi naslov i refren letnjeg disko hita „Ovaj Momenat Je Sve". Prvi skit „Dobro Jutro" otvara album reminiscencijom nekada popularne emisije velikog Duška Radovića, sa aforizmima koje dotiču savremene teme. Vedre numere „Idemo", „Ploče", „Kasno Je" i „Pravi Put" karakterišu razigrane mekane gitare, dok balans prave sint-pop balada „Opet Tražim Te" kao i pesma „Ono Što Odmiče". Sanjiva „Kroz REM" leži na polomljenom ritmu, a album se završava sporom psihodeličnom numerom „Plima i Oseka". 


Album je objavljen 25. novembra kroz nezavisnu muzičku kuću Natenane Records i u celosti je dostupan za download i slušanje na stranicama Bandcamp i YouTube. Na koncertnim promocijama u Elektropioniru u Beogradu, 11. decembra i u Domu b-612 u Novom Sadu, 16. decembra, biće dostupno i fizičko CD izdanje.Album možete slušati na sledećim linkovima:
Koncertna promocija albuma je zakazana za nedelju, 11. decembar u klubu Elektropionir u Beogradu:
https://www.facebook.com/events/1168583596541769/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.