ROGI objavio album "U Međuvremenu", koncertna promocija 11. decembra!



Sviđa ti se? Javi ostalima!




Rogi, muzičar koji se ovog leta pojavio na sceni sa svojim opuštajućim zvukom, nakon nekoliko spotova, objavio je album „U Međuvremenu". Poigravanje sa jazz harmonijom, pevljive melodije i iščašeni semplovi bubnjeva spajaju se u neobičnu pop strukturu kroz dvanaest pesama.

Ceo album naglašava važnost sadašnjeg trenutka, kao što glasi naslov i refren letnjeg disko hita „Ovaj Momenat Je Sve". Prvi skit „Dobro Jutro" otvara album reminiscencijom nekada popularne emisije velikog Duška Radovića, sa aforizmima koje dotiču savremene teme. Vedre numere „Idemo", „Ploče", „Kasno Je" i „Pravi Put" karakterišu razigrane mekane gitare, dok balans prave sint-pop balada „Opet Tražim Te" kao i pesma „Ono Što Odmiče". Sanjiva „Kroz REM" leži na polomljenom ritmu, a album se završava sporom psihodeličnom numerom „Plima i Oseka". 


Album je objavljen 25. novembra kroz nezavisnu muzičku kuću Natenane Records i u celosti je dostupan za download i slušanje na stranicama Bandcamp i YouTube. Na koncertnim promocijama u Elektropioniru u Beogradu, 11. decembra i u Domu b-612 u Novom Sadu, 16. decembra, biće dostupno i fizičko CD izdanje.



Album možete slušati na sledećim linkovima:
Koncertna promocija albuma je zakazana za nedelju, 11. decembar u klubu Elektropionir u Beogradu:
https://www.facebook.com/events/1168583596541769/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku