Clouie – Podgarić session



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Clouie je prvi anti – kantautor u Kozmosu. Edicijom Podgarić session videa predstavlja prirodu Moslavačkog kraja, društvo i glazbu vremena u kojemu živimo. Ovom trodjelnom edicijom kupuje si vrijeme do albuma koji se planira za 2017. godinu. Svakog mjeseca bit će objavljen jedan video. Prva pjesma pod imenom Cakum pakum na vrlo jednostavan način dočarava sve radosti i gadosti glazbe 21. stoljeća. Raskošna forma i upitan sadržaj. Sama edicija snimljena je u srcu Moslavine u Podgariću od strane Vedrana Lukeca. Cakum pakum ujedno služi i kao najava predstojećih koncerata: 23.1. Prulček, Ljubljana i 7.2. Kset, Zagreb.

Clouie je prvi anti – kantautor u Kozmosu. Originalno dolazi iz Volodera, ali već neko vrijeme studira u Zagrebu. Dubinskom analizom stanja u glazbenoj industriji zaključio je kako trenutno jedino ima smisla "drmati" kavez, kako pasivnoj publici, tako i bezidejnim "muzičarima". Clouie je nastao početkom 2016. godine i do sada je svirao više puta u Zagrebu (Spunk, Radio Student, Booksa), u Koprivnici, a svakako su najvažnije turneje na koje Clouie često odlazi. Srpanj 2016. - (Široki Brijeg – WHF festival (BiH), Drvenik), kolovoz 2016. – (Zadar – Dubrovnik) i studeni 2016. – (Beograd (Srb), Osijek, Sivac (Srb), Novi Sad (Srb)). Clouie u 2017. godini planira snimiti album i otići na veliku Balkansku turneju.

Pogledajte spot na https://www.youtube.com/watch?v=P5ouYpjzG_s



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku