Human - bend koji zbraja Nule



Sviđa ti se? Javi ostalima!

uman je indie,pop, plesni rock sa varijacijama na temu hop grupa
iz Zagreba koja se 2013.godine okuplja nakon ideje da funkcionira skupa. 

Gdje se moglo svirati Human se uštekao i to na trgovima, garažama, balkonima, knjižarama, kinima, festivalima i klubovima.
2015.godine čini prvi veliki korak i izdaje "Plan B za dan D" za Aquarius records čiju promociju prate dva singla Kusur i Zaiglana djeca.
Plan B za dan D je album na kojem se Human bavi ovisnostima o drogama, neovisnostima pojedinca, političkim lažima i ljubavnim istinama. 

Nakon ljetnih festivala Human izdaje novi singl Nule kojim želi dočarati muzičko ljeto puno avantura, putovanja, koketno, bezbrižno i neopterećeno kao i naš novi singl.

"Nule su sitnice koje zbrajamo, kad nam nemaju ništa više oduzeti."

Pogledajte spot na https://www.youtube.com/watch?v=RXfKtQ2HH0I



Human 2017.godinu započinje nastupom pred zagrebačkom publikom!

Vinyl, Bogovićeva ulica 3, upad 10kn, ulaz 20.30 h 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku