Komandosi najpopularniji bend 2016. godine



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U vrlo uzbudljivom glasanju, sa preko 6000 vaših glasova, konačno smo dobili i pobednika, bend koji je najslušaniji po vašim glasovima, za 2016. godinu! Smederevska Palanka je super plodno tlo za punk rock, renesansu doživljavaju sa velikim brojem kafića i klubova koji su otvoreni u poslednje vreme, a kao šlag na tortu i bend koji se ove godine vratio na scenu - The Commandos, koji osvaja titulu najslušanijeg i najpopularnijeg u protekloj godini. Oni su, sasvim zasluženo, odsvojili najviše vaših glasova i pobedili sa pesmom U meso. Iza sebe su ostavili bendove Evolucija, Koalicioni Sporazum, Novembar i Atomic Shadows, koji su odneli zaista ogroman broj vaših glasova.

Pesma U meso je posvećena preminulom frontmenu benda Vultures iz Rume, Radoslavu Slavniću, velikom prijatelju svih iz Komandosa. Pesma će se naći i na kompilacijskom albumu posvećenom u Rašinu čast, gde će se, osim Komandosa, naći još 20 bendova.

Posle Replicunts (2014) i Boxer (2015), još jedan bend je iznenadio i u jakoj konkurenciji odneo pobedu. The Commandos su ovom pobedom i definitivno obeležili 2016. godinu i njihov novi album sa nestrpljenjem očekujemo. Pogledajte kako je proteklo glasanje i poslušajte pobedničku pesmu:

Evolucija - Kao iz sna - 1161 glas
Besne Gliste - Pobednik - 27 glasova
Krstaši - Pod kišom - 32 glasa
The Commandos - U meso! - 1733 glasa
Atomic Shadows - Sejmeni (ft Hornsman Coyote) - 976 glasova
CounterIgnitioN - (No) Hope In Proles - 12 glasova
Muzika Babine Mladosti - Sajam - 2 glasa
Misha Mashina & Mashtrakala - Moram da budem retardiran - 10 glasova
Novembar - Baj baj bejbe 2016 - 1030 glasova
Misha Mashina & Mashtrakala - Mrzim sve - 5 glasova
Koalicioni sporazum - Debili - 1123 glasa




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku