Komandosi najpopularniji bend 2016. godineSviđa ti se? Javi ostalima!

U vrlo uzbudljivom glasanju, sa preko 6000 vaših glasova, konačno smo dobili i pobednika, bend koji je najslušaniji po vašim glasovima, za 2016. godinu! Smederevska Palanka je super plodno tlo za punk rock, renesansu doživljavaju sa velikim brojem kafića i klubova koji su otvoreni u poslednje vreme, a kao šlag na tortu i bend koji se ove godine vratio na scenu - The Commandos, koji osvaja titulu najslušanijeg i najpopularnijeg u protekloj godini. Oni su, sasvim zasluženo, odsvojili najviše vaših glasova i pobedili sa pesmom U meso. Iza sebe su ostavili bendove Evolucija, Koalicioni Sporazum, Novembar i Atomic Shadows, koji su odneli zaista ogroman broj vaših glasova.

Pesma U meso je posvećena preminulom frontmenu benda Vultures iz Rume, Radoslavu Slavniću, velikom prijatelju svih iz Komandosa. Pesma će se naći i na kompilacijskom albumu posvećenom u Rašinu čast, gde će se, osim Komandosa, naći još 20 bendova.

Posle Replicunts (2014) i Boxer (2015), još jedan bend je iznenadio i u jakoj konkurenciji odneo pobedu. The Commandos su ovom pobedom i definitivno obeležili 2016. godinu i njihov novi album sa nestrpljenjem očekujemo. Pogledajte kako je proteklo glasanje i poslušajte pobedničku pesmu:

Evolucija - Kao iz sna - 1161 glas
Besne Gliste - Pobednik - 27 glasova
Krstaši - Pod kišom - 32 glasa
The Commandos - U meso! - 1733 glasa
Atomic Shadows - Sejmeni (ft Hornsman Coyote) - 976 glasova
CounterIgnitioN - (No) Hope In Proles - 12 glasova
Muzika Babine Mladosti - Sajam - 2 glasa
Misha Mashina & Mashtrakala - Moram da budem retardiran - 10 glasova
Novembar - Baj baj bejbe 2016 - 1030 glasova
Misha Mashina & Mashtrakala - Mrzim sve - 5 glasova
Koalicioni sporazum - Debili - 1123 glasa
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.