Novi album Orthodox Celts-a



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nije irski ćutati… A još manje srpski!

 

Objavljen je dugo očekivani, šesti po redu, studijski album popularnog beogradskog benda Orthodox Celts pod nazivom "Many Mouths Shut". Sudbonosni petak 13. januar 2017. ostaće zapisan kao datum izlaska novog studijskog projekta koji donosi 13 numera, šest irskih tradicionala i sedam autorskih pesama.

 

Producent kompletnog materijala je Dejan Lalić, a bend je nedavno pokrenuo sopstveni label O'Celts Records preko kojeg je objavljen novi album. Članovi grupe zahvalnost za veličanstven omot duguju velikom Walteru Venturiju, autoru koga su Kelti označili kao najboljeg crtaca Zagora Te-Neja, i naravno Morenu Buratiniju ( Sergio Bonelli Editore ) zahvaljujući kome je do ove saradnje i došlo. Uskoro će biti predstavljen novi spot za pesmu „I Wish You The Very Worst", dok se koncertna promocija očekuje 17. marta na St.Patrick's Day u Beogradu.

 

Album u fizičkom obliku za sada možete nabaviti u Beogradu: ''Dallas Shop'' – Mamut, a u Novom Sadu: ''Mungos CD Shop'' ili poručiti preko e-mail adrese ocelts.shop@gmail.com.

 

Pored fizičkog izdanja, album se može naći i na svim digitalnim servisima.

 

Sve pesme sa albuma možete slušati na Youtube-u.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku