Objavljen spot za prvi singl "Agape" benda "Park"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon premijere na MTV-u 2. januara u 20h, spot za prvi singl „Agape" objavljen je i na YouTube-u, na linku https://youtu.be/kFZFDVKYKAo.

 

Album "Novi život" u izdanju Lampshade Media dostupan je od 5. decembra za streaming i download na najvećim muzičkim servisima, na linku: https://lampshademedia.lnk.to/novizivot.

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rock scenu, svojim specifičnim zvukom koji objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare. Ponekad agresivan poput Foo Fighters-a, a na momente emotivan kao Farside, Park uspešno miri svoja dva suprotstavljena lica ulivajući modernom rock zvuku na našim prostorima jedan novi život.

Upravo je „Novi život" ime prvog albuma benda koji nam donosi 14 pesama (12 autorskih, jednu bonus akustičnu verziju i jednu obradu). Tekstovi pesama su na srpskom jeziku, sa tematikom koja inspiraciju pronalazi u svetu oko nas, životu generalno, putu ka samospoznaji, prijateljstvu i ljubavi. Ukratko, Park okuplja nekoliko zabavnih momaka koji žele da vas prodrmaju, probude u vama raznovrsne emocije i nateraju vas da ih podelite glasno sa drugima.

Bend čine: Dušan Smiljanić Lumber - gitara i glavni vokal, Damir Duraki - bas gitara i vokal, Miloš Đurica - akustična gitara i prateći vokal, Milen Zlatanović Zmolen – gitara i prateći vokal i Miroslav Ćatić – bubanj.

 

Bend Park možete pratiti na https://www.facebook.com/ParkBandBg/.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.