Premijera rimejka kultnog ostvarenja Dušana Makavejeva “Ljubavni slučaj ili Tragedija službenice PTT-a” u četvrtak 26. januara u Domu Omladine”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kaver film kultnog ostvarenja Dušana Makavejeva "Ljubavni slučaj ili Tragedija službenice PTT-a" sa LJUMOM PENOV u glavnoj ulozi, biće prikazan u četvrtak 26. januara u Domu Omladine"


U četvrtak 26. januara u Domu Omladine, svoju bioskopsku premijeru imaće prvi srpski kaver film „Ljubavni slučaj". Radi se o prvom rimejku domaće kinematografije. Film je rađen po kultnom ostvarenju reditelja Dušana Makavejeva „Ljubavni slučaj, ili tragedija službenice PTT-a". Dušan Makavejev je bio jedan od predvodnika Crnog talasa jugoslovenske kinematografije. On i ostali autori dali su svoju podršku novoj verziji. Film potpisuje devetoro reditelja na čelu sa Milutinom Petrovićem ispred filmske škole PREDITOR. U filmu glavne uloge tumače Ljuma Penov i Albin Salihović, a pored njih u filmu igraju i Ana Todorović Diallo, Marina Bukvički, Anđelko Beroš i Aleksandar Jovanović.

Ljuma Penov koju zovu Heroina andergraund filma I  koja tumači glavnu ulogu, rekla je: "Drago mi je što film velikog Dušana Makavejeva doživljava svoj kaver. Poseban je doživljaj bio igrati u ovom filmu i posebno iskustvo i zadatak. Jako mi je drago da sam igrala u prvom srpskom rimejku i to baš ovog filma, jednog od naših najvećih reditelja koji je sniman još pre pola veka. Mislim da postoji dobar razlog zašto je baš ovaj film prvi naš rimejk i zašto se oživljava baš sada."

Projekcija filma je u 20:00 časova, a ulaz je slobodan.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku