Rok scena u Nikšiću ujedinjena u pružanju podrške i pomoći za Selenu



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Zadovoljstvo nam je da Vam informišemo da ćemo povodom situacije u vezi sa djevojčicom Selenom u Sali JU „Zahumlje" u subotu 28.01.2017.godine (sjutra veče) sa početkom u 20:00 h organizovati humanu akciju pod nazivom „Koncert za Selenu".

Veliko je zadovoljstvo da u saradnji sa nikšićkim bendovima, Opštinom Nikšić, JU Zahumlje, Bedem festom i Alfa Centrom organizujemo ovu humanu akciju koja ima za cilj pružanje moralne i finansijske podrške za uspješno liječenje djevojčice Selene. Za ovu priliku smo spontano i onako „na brzinu" animirali neke bendove iz Nikšića, uključujući i Dina Kapetanovića koji je prihvatio naš poziv.

Pozivamo sugrađane, ljubitelje muzike i rockenrolla da sjutra veče dođu u Zahumlje i da kupovinom ulaznice, čija cijena iznosi simboličnih 2,00 e podržimo ovu akciju koja prije svega želi da podstakne ljude na solidarnost i humanost, ističe Petar Šundić inicijator ove akcije.

Naravno da ćemo sav novac koji budemo skupili sjutra veče uplatiti na računu Selenine majke Aide.

Program počinje u 20:00 h.

U programu će učestvovati sljedeći muzički sastavi:

Dino Kapetanović i Veljko Vučurović (acoustic Autogeni Trening)

Bend Zli

Bend Štrajk Mozga

Petar Šundić i Dino Kapetanović

Punkriot

Willie and Grounskeepires

Podroom

Osim navedenih bendova, ovu akciju su podržali Opština Nikšić, JU „Zahumlje" kao i kompanija Ras Pres u vidu štampanja ulaznica bez novčane nadoknade., ističe Šundić.

Pozivamo i druge organizacije i relevantne subjekte da se priključe i da aktivno učestvuju i daju svoj doprinos.

Više info na:

https://www.facebook.com/events/1799793843594179/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku