Tijan predstavio novi singl za pesmu AntipatijaSviđa ti se? Javi ostalima!

Posle 2 singla za numere Svetlo na kraju tunela i Duboki trag i pesme Nepopravljiv koju je Tijan snimio krajem prošle godine u saradnji sa braćom Branković iz benda Alogia ,  bend Tijan je uradio novi spot za autorsku pesmu Antipatija .Ovaj put sa provokativnijim motivima u ulozi modela Aleksandre Miljević i tekstom koji na dvosmislen način iznosi autor pesme ali daje jasnu poruku.U stalnom sastavu pored Bojana Milojevića na gitari i Željka Maljevića na basu bendu se pridružio i Saša Stojanović Čaki na bubnjevima.U planu je objavljivanje albuma i još jedan spot.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku