Ledene oči predstavile nov spot



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rok sastav "Ledene oči" objavio je spot za pesmu "Sanjaj" koja će se naći na njihovom novom albumu. Prošle godine bend "Ledene oči" izdao je album prvenac "Bitka za snove" posredstvom One records-a.

Promocija prvog albuma je u toku, a bend "Ledene oči" ne prestaje da radi na novim pesmama. Ovog puta predstavili su nam se sa ljubavnom pesmom "Sanjaj".

- Pesma "Sanjaj" govori o izgubljenoj ljubavi. Posle dosta godina od raskida, momak se budi sanjajući  bivšu ljubav. Budi se nostalgija, probude se emocije i zapita se da li i ona nekad njega sanja - rekao je o pesmi Vladimir Volkov.

Spot je snimljen u prostorijama KUD "Petefi" u Mužlji, a za izradu bio je zadužen AudioLab. Spot je naizgled jednostavan, a ipak vrlo originalan, zanimljiv i dinamičan.

- Ovo je peti spot po redu koji nam radi Robert Sabo iz  AudioLab-a. Spot smo snimali više puta i snimanje je trajalo nekoliko meseci. Razlog tome sam bio ja, jer sam prekinuo snimanje zbog loma ruke.  Svako je snimao svoje scene posebno i bilo je zanimljivo stajati sa strane i posmatrati kolege. Svako je imao svoju ideju, emociju, energiju. Najveći posao odradio je Robert Sabo, jer je uspeo da izabere najbolje scene od šest sati snimljenog materijala - ističe Volkov.

Pesma "Sanjaj" najavljuje novi album, ali po rečima Volkova, bend neće žuriti sa njegovim izdavanjem.

- Sa numerom "Sanjaj" započinjemo novu priču i najavljujemo novi album. Nismo razmišljali kako ćemo ga nazvati niti kad ce izaći. Ne žurimo, kockice moraju da se slože. Za sad pored pesme "Sanjaj"  imamo snimljene jos dve numere. Ne bih previše da otkrivam o novom albumu jer još radimo na njemu, ali  mogu da najavim da će imati jedanaest novih pesama - rekao je ovaj mladi kikindski roker.

Bend "Ledene oči" čine: Gabrijel Madaras, Norbi Halai, Đorđe Pilipović i Vladimir Volkov.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku