Blokstok festival najavio prva imenaSviđa ti se? Javi ostalima!

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se ovogodišnji Blokstok Festival, održati 03. juna 2017. godine. Prvi najavljeni izvođači su beogradski Pogon, osiječani Gužva u 16- ercu, dok će boje Novog Sada braniti kultni Atheist Rap.


Pogon je bend iz Beograda koji svojim entuzijastičnim zvukom diže ljude na noge. Postoje od 2004. godine i iza sebe imaju tri albuma.


Gužva u 16-ercu je punk-rock band iz Osijeka (Hrvatska), osnovan 1993. godine. Iza sebe imaju 3 studijska albuma i mnoštvo live i televizijskih nastupa. Njihove svirke su uvek posećene u masovnom broju.


Atheist Rap je jedan od najjačih stubova novosadske muzičke scene. karijera duga preko 25 godina govori o njihovoj kreativnosti da svakim novim problemom dočaraju svakodnevni život i iznesu mišljenje o svemu oko njih zbog čega ih publika obožava i redovno posećuje njihove koncerte. Iza sebe imaju 7 studijskih albuma i DVD izdanje.


Pored najavljenih izvođača, uskoro slede nova saopštenja, kao i objava konkursa za mladi bend koji će dobiti priliku da otvori ovogodišnji festival.


Festival Blokstok se nakon četvorogodišnje pauze, vratio u maju 2015. godine i ispunio očekivanja kako organizatora, tako i posetilaca. Ove godine, Blokstok se tradicionalno održava u Železničkom parku u subotu, 03.06. sa početkom u 17 časova.Pozivamo vas da zajedno provedemo još jedan dan i predivno veče, kako to uvek na Blokstok Festivalu biva.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.