Cleo T u utorak u KC Grad



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Francuska elektropop diva Cleo T. prepoznatljiva po zavodljivom ženstvenom glasu i neodoljivim multidisciplinarnim performansima, u sklopu velike turneje uoči objavljivanja drugog albuma „And then I saw a million skies ahead" (2017) dolazi u Beograd.

Njen debitantski album "Songs of Gold and Shadow" objavljen pre tri godine producirao je John Parish, najpoznatiji po saradnji sa PJ Harvey.
Cleo T. spaja dekadentni kabare, art pop i evropsku folk muziku. Porede je sa Kate Bush i Ninom Simone, a ona za sebe kaže da stvara world music u najfinijem obliku: sarađuje sa muzičarima sa različitih strana sveta, meša gospel, šansone i balkanski melos, akustičnu muziku i elektroniku.
Nastup je zakazan za 21 čas, a cena ulaznice je 200 rsd.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku