CounterIgnition u Bosni i HercegoviniSviđa ti se? Javi ostalima!

Posle izleta u Bugarskoj u decembru prošle godine i u Hrvatskoj prošlog meseca, kovinsko-požarevački bend "CounterIgnition" će nastupiti i u Bosni i Hercegovini i to 24. marta na Palama, u klubu "Underground-Artman", dok će dan kasnije (25. mart) posetiti Sarajevo (klubu "AG"). Time ova groove/thrash metal četvorka nastavlja posete zemljama regiona u sklopu turneje "Druga petoletka" kojom proslavlja celu deceniju kontinuiranog rada i ujedno promociju svog drugog albuma "Mediocrity Deadlock" objavljenog za "Miner records".

Podrška na Palama i sarajevu će biti bend "Driving Hill".

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Rg0MV4owBtI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku