Novi singl benda Detroit Groove GangSviđa ti se? Javi ostalima!

Detroit Groove Gang je Rock 'n' Roll kolektiv iz Zagreba. Skupina prijatelja krvlju vezana za Groove.

Banda se skupila spontano nakon zajedničkog gledanja filma "Get On Up" o životu Jamesa Browna. Banda broji 6 članova koji dolaze iz tri različita benda. Identiteti svih članova benda bit će otkriveni na prvoj svirci benda, to jest na promociji albuma.

Singl "Motor City Funk" drugi je singl benda kojim bend najavljuje istoimeni album.

Pjesma je snimljena u jednoj večeri u kućnom "Fantom" studiju u Zagrebu, ovog puta na drugoj lokaciji nego je to bio slučaj s prvim singlom. Spot su sutradan namontirali dečki iz benda.

Fotografija kojom se predstavljamo prikazuje 4 radnika putujućeg karnevala snimljenih u Detroitu. Autor fotografije je Dave Jordano.

Link na kojem možete pogledati spot za singl "Motor City Funk"

https://www.youtube.com/watch?v=LD9tNOKZXzI


Više o bendu saznajte na: https://www.facebook.com/detroit.groove.gang/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku