Novi singl-spot i najava aprilskih nastupa benda OrganizamSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend Organizam objavio je novi singl-spot za pesmu "Sherpas" sa albuma "Intergalaktički cirkus" koji bend objavljuje sukcesivno, singl po singl. 
Šerpasi su himalajski narod koji već generacijama pruža nesebičnu pomoć ekspedicijama u osvajanju najvišeg vrha sveta. U njihovoj svakodnevnoj borbi i istrajnosti, pronašli smo simboliku i inspiraciju - izaći iz zone komfora i nikada ne odustajati bez obzira na broj i veličinu prepreka na putu - saopštava Organizam. 

Pesma je snimljena u studijima ATTIC, Shoom i Huskee, a za produkciju je i ovog puta bio zadužen Mirko Luković, sa kojim je bend već uspešno saradjivao na singlovima Hjuman i Kosmos.

Spot je omaž Georges Méliès-u i drugim majstorima nemog filma sa početka 20-og veka. 
Režiju, montažu, kameru i animaciju je preuzeo Ivan Bošković, gitarista i vokal Organizma, dok su u spotu glumili sami članovi benda.

Organizam imate priliku da čujete uživo već 7-og aprila u Beogradu, u klubu Rokanje (Cetinjska 15) zajedno sa beogradskim bendom White City Massive, 15-og aprila u Gornjem Milanovcu zajedno sa bendovima Strah od Džeki Čena i Ućuti Pas, kao i 29-og aprila u Užicu u okviru Next festivala.

Link za beogradski event: 
https://www.facebook.com/events/1855478361336798/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.