Objavljena "Serbia Goes Heavy Vol 2" kompilacija



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Drugi deo kompilacije Serbia Goes Heavy dostupan je za besplatan download preko online izdavačke etikete SMP Music, koja deluje u okviru Srpskog Metal Portala (SMP)!


Na kompilaciji se nalazi 13 metal bendova iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, a obuhvata neobjavljene, ekskluzivne snimke bendova-veterana kao što su HeterA i Amentes, te aktuelne pesme sastava Organized Chaos, Tanker, Jenner, Nemesis, Soverdrive, Frozen Moonlight i drugih.


Kompilaciju je moguće preuzeti sa sledećeg linka: http://www.serbian-metal.org/smp-music/smp-music-izdanja/13653/smp017-va-serbia-goes-heavy-vol-2/


Serbia Goes Heavy je projekat SMP-a čiji je cilj promocija domaće metal scene, kroz podršku, pre svega mlađim metal bendovima da dopru do šireg kruga slušalaca. Prvi deo kompilacije objavljen je 2013. godine.


SMP Music je online izdavačka etiketa koja deluje u sastavu SMP-a. Sva izdanja ove etikete dostupna su za besplatno preuzimanje. Serbia Goes Heavy Vol. 2 je njeno sedamnaesto izdanje.


Serbia Goes Heavy Vol. 2 spisak učesnika i pesama:


1. Jenner – Demon's Call (Single version)
2. Marrow of Salvation – Sade Sati
3. Nemesis – Vengeance
4. Tanker – The Final Hour
5. Amentes – Perished Child
6. Sól – The Same Old Place
7. Organized Chaos – Cinnamon
8. Umbra Animae – Sad is the Fate of Man
9. HeterA – Sihotea
10. Soverdrive – Out of Reach
11. Frozen Moonlight – Kinstukoroi
12. Cornix – Sećanja
13. Rikavac – Whore Will Not Come Home Tonight




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku