Palanački Dunav Fest 16. juna 2017.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Brkovi na Palanačkom Dunav Festu u Bačkoj Palanci

PDF - Palanački Dunav Fest je jednodnevni rok festival koji će biti održan prvi put u Bačkoj Palanci 16. juna 2017. godine. Festival će biti održan na platou ispred Sportsko-rekreativnog centra "Tikvara".

Ulaznice će biti puštene u prodaju u ponedeljak, 13. marta, na svim Gigstix prodajnim mestima kao i online na sajtu www.gigstix.com po promo ceni od 800 dinara. Ova cena važiće do 1. aprila nakon čega će se prodavati za 1000 dinara. Na dan festival cena će biti 1200 dinara.
    Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački bend Brkovi, prvi su potvrđeni headliner novog festivala PDF koji će se 16.6. održati u Bačkoj Palanci.

          Brkovi su poslednjih godina gradili svoju popularnost serijom ultimativnih hitova koje su objavili na šest studijskih albuma i bezkompromisnim živim nastupima. U nekoliko godina prešli su put od lokalnih heroja do jednog od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su već godinama izuzetno popularni, a samo u prošloj godini su imali nekoliko nastupa za pamćenje. Svakako treba izdvojiti njihov solo koncert u prepunoj beogradskoj Hali sportova i dva rasprodata koncerta u novosadskom klubu The Quarter. Vredi pomenuti i podatak da su u anketi radija „Beograd 202" po mišljenju slušalaca izabrani za regionalni bend godine.

Video "Nisi me bila vrijedna": https://www.youtube.com/watch?v=bb7st77GYnU

           Brkovi su do sada u Bačkoj Palanci nastupili samo jednom. Taj koncert je održan 2015. godine u prepunom Old Cellar Pabu. Palančani, a sigurno i članovi benda, još uvek dobro pamte euforičnu atmosferu u kojoj je koncert protekao. Sredinom juna se Brkovi vraćaju u Pačku Palanku, s tim da će ovog puta na velikoj bini sa moćnim razglasom, predstaviti publici svoje stvaralaštvo na prvom Palanačkom Dunav Festu. Više informacija o bendu možete pročitati na stranici: www.brkovi.com .

Organizator Palanačkog Dunav Festa je Udruženje građana "Rok kultura" iz Bačke Palanke uz podršku Skupštine opštine Bačka Palanka.

Facebook stranica festivala: https://www.facebook.com/palanackidunavfest/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku