Rusti i Harvo Jay na mini turneji po Srbiji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rusti i Harvo Jay po prvi puta zajedno odlaze na mini turneju u Srbiju. Rusti nakon zatišja i promjene postave vraća se u Srbiju s novim pjesmama dok Harvo Jay promovira album prvijenac pod nazivom Sok od agonije. U tri dana posjetit će Osijek, Novi Sad i Beograd.

30.3. Osijek, Exit + Candyflip (Os)   
31.3. Novi Sad, CK 13 + Headlights Tell Stories (Os), Voda nad vodama (Ns)
1.4. Beograd, Kvaka 22 + Headlights Tell Stories

Rusti je noise pop bend iz Kutine koji trenutno deluje u Zagrebu, nastao 2013. godine. Izdaje svoj prvi službeni EP "Brana" 2015. godine. U prethodnom periodu više puta su menjali postavu, a sada u bendu sviraju: Tomislav Đudarić (vokal, gitara), Ivan Mlakar (vokal, bas) i Branimir Blažević (bubnjevi). Neki od koncerata i bendova kojih se Rusti rado seća su: Vlasta Popić, Johnny Foreigner (UK), Klub Exit (Osijek) – Robotra (Aus), Tvornica Kulture – Repetitor, Baraka (Kt) – M.O.R.T. itd. Svakako u najboljem sećanju ostaje mini turneja u Srbiji 2015. godine, kada je bend u tri dana svirao u Subotici, Novom Sadu i Našicama. Nakon zatišja i promene postave, Rusti se vraća osvežen novim pesmama, ljudima i energijom.

Facebook: https://www.facebook.com/Rusti.Kt/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8G2LC-FoGYw
Bandcamp: https://rustikt.bandcamp.com/

Harvo Jay je tročlani dream noise bend iz Osijeka. Nastao je 2015 godine, a čine ga Hrvoje Dešić (gitara, vokal), Marko Pernarčić (bas, vokal) i Šimun Padovan (bubnjevi, vokal). Zajedno rade žanrovski različitu, dinamičnu muziku prožetu nepravilnim ritmovima i minimalističkim tekstovima, često u obliku narodnih izreka i slogana. Prošle godine su izdali Lajv Ep snimljen u sklopu "Bankine", kompilacije osiječkih bendova sa nastupa u klubu Exit, te 10.3. samostalno izdali album prvijenac pod nazovim Sok od agonije.

Facebook: https://www.facebook.com/harvojay/
Sok od agonije: https://harvojay.bandcamp.com/album/sok-od-agonije




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku