"Što to radiš sebi" drugi singl benda Language.Sex.Violence



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon veoma uspešnog singla „Redari nuklearnog rata", niški utopijski new wave bend „Language.Sex.Violence" je objavio i svoj drugi singl „Što to radiš sebi".

   Pesma je snimljena u studiju Čedomira ilića, a producent je Milan Stevanović (Totalni klošari, Kontras). Spot je snimljen tokom jednog od nastupa benda u niškom klubu „Feedback", a obogaćen kadrovima Dunje Todorović, koja je i režirala spot. Ona je osamnaestogodišnji budući student Multimedijalnih tehnologija i ćerka Olje Wagner, basistkinje benda.

   U međuvremenu je došlo do promene postave benda tako da je sada na gitari Milan Vukić a za bubnjevima Miloš Minčić. Od 24. marta koncertom u „Blekstejdžu" bend će se predstaviti u novoj postavi i započinje svoju novu koncertnu sezonu jer je njihova snaga upravo u živim nastupima, kako kažu članovi benda.


https://www.youtube.com/watch?v=yjXzAljdSGA




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku