Uzmite učešća u novoj kompilaciji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Blog/Zine "Ciklonizacija" i DIY izdavačka kuća "Deathfuckmageddon records" planiraju objavljivanje kompilacije u digitalnom obliku koja će biti dostupna za BESPLATNO preuzimanje sa Bandcamp stranice pomenutog izdavača (naravno, postojaće opcija za dobrovoljno plaćanje ukoliko neko poželi da donira svotu po slobodnom izboru).

Stoga se pozivaju svi bendovi (nebitna je žanrovska odrednica) koji bi želeli da se nađu na kompilaciji da dostave po jednu svoju pesmu sa pratećim fajlom u kome će se naći najosnovnije informacije (datum osnivanja, grad, država, žanr, linkovi ka socijalnim mrežama i sajtovima, logo, slika i spisak članova benda, naziv izdavača).

BITNA STAVKA: bendovi koji imaju zvanične ugovore sa drugim izdavačima MORAJU DOBITI ODOBRENJE od njih za objavljivanje u slučaju da žele da dostave pesmu koja se nalazi na izdanju koje je ta izdavačka kuća objavila.

Snimke sa proba i svirki snimane digitalnim kamerama ili mobilnim telefonima NEMOJTE SLATI.

Linkove za skidanje pesama (minimum 320 kbit/s mp3) i info šaljite na mejl nekrobatica@gmail.com. Sva pitanja možete takođe postaviti putem tog mejla.

Rok za slanje je do 31. marta 2017.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku