Uzmite učešća u novoj kompilacijiSviđa ti se? Javi ostalima!

Blog/Zine "Ciklonizacija" i DIY izdavačka kuća "Deathfuckmageddon records" planiraju objavljivanje kompilacije u digitalnom obliku koja će biti dostupna za BESPLATNO preuzimanje sa Bandcamp stranice pomenutog izdavača (naravno, postojaće opcija za dobrovoljno plaćanje ukoliko neko poželi da donira svotu po slobodnom izboru).

Stoga se pozivaju svi bendovi (nebitna je žanrovska odrednica) koji bi želeli da se nađu na kompilaciji da dostave po jednu svoju pesmu sa pratećim fajlom u kome će se naći najosnovnije informacije (datum osnivanja, grad, država, žanr, linkovi ka socijalnim mrežama i sajtovima, logo, slika i spisak članova benda, naziv izdavača).

BITNA STAVKA: bendovi koji imaju zvanične ugovore sa drugim izdavačima MORAJU DOBITI ODOBRENJE od njih za objavljivanje u slučaju da žele da dostave pesmu koja se nalazi na izdanju koje je ta izdavačka kuća objavila.

Snimke sa proba i svirki snimane digitalnim kamerama ili mobilnim telefonima NEMOJTE SLATI.

Linkove za skidanje pesama (minimum 320 kbit/s mp3) i info šaljite na mejl nekrobatica@gmail.com. Sva pitanja možete takođe postaviti putem tog mejla.

Rok za slanje je do 31. marta 2017.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.